SUSTAINE RELEASE VIT C SHAKLEE

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?
1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!
– Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!
2. Vitamin C Shaklee bersifat
‘Sustained Release’/pelepasan masa
– Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!
3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!
– Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?
4. Vitamin C Shaklee mengandungi “bioflavonoids”.
– Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar.
Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!
5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
– Semuanya natural!
Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!

Berminat untuk mendapatkan  Produk Shaklee?
Jom dapatkannya dari pengedar Shaklee.
Hubungi saya melalui whatsapp/sms di talian 011-3188 6162
Beli dgn kad kredit/kad debit DI SINI

Comments

Popular posts from this blog

OMEGA GUARD MINYAK IKAN SHAKLEE

SET KESUBURAN SHAKLEE